دانلود بهترین نمونه های کامل گزارش تخصصی کلیه مقاطع و پست های سازمانی

گزارش تخصصی معلمان

گزارش تخصصی از نمونه های پژوهش عملی معلمان است که در سالهای اخیر بوجود آمده است. و بسیار سازنده در جهت ترغیب فرهنگیان به امر پژوهش می باشد . با توجه به اینکه اتفاق نظر درباره چگونگی تاثیر گزارش تخصصی وجود ندارد یکی از جدیدترین روش های تحقیق در رابطه با معلمان می باشد . گزارش تخصصی از طرفی روش منحصر به فرد  خود را دارد و از طرف دیگر به معلم اجازه می دهد براساس تجربیات شخصی و دانش خود به نگارش گزارش و نتیجه گیری از آن بپردازد .

جایگاه گزارش تخصصی در آموزش و پرورش

گزارش تخصصی در مسائل مربوط به آموزش و پرورش و مدارس از جایگاه بسیار ارزشمندی دارد . بی تردید استفاده از تجربیات دیگران در گزارش تخصصی به معلمان کمک می کند تا در انجام فعالیت های آموزشی تخصص و مهارت لازم را کسب نمایند .در زمینه گزارش تخصصی می توان به منابعی که از تجربیات دیگران به دست می آید اشاره نمود. اما براساس تجربه می توان گفت معلمان و فرهنگیان گرامی به منابعی در جهت افزایش دانش و بهبود عملکرد خود در تدوین گزارش تخصصی نیازمند هستند.این منبع عظیم در پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا قابل مشاهده است.در این بانک تحقیقاتی هزاران گزارش تخصصی پست های مختلف جهت استفاده فرهنگیان عزیز موجود می باشد.که به تدریج گذاره خواهد شد.

مشاهده بیش از 1000 نمونه گزارش تخصصی معلمان , دبیران, مدیران, معاونین , مربیان

دانلود طرح درس های روزانه doc فارسی ,ریاضی ,علوم و هدیه پایه دوم ابتدایی 1403

برنامه سالانه و تقویم اجرایی مدارس ابتدایی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

چگونه بهترین مفاهیم گزارش تخصصی معلمان را بشناسیم؟

در چند سال اخیر در جامعه فرهنگیان تغییرات مختلفی در جریان پژوهش و تحقیق روی داده است. شناخت و کاربرد روش های تحقیق پیشرفت بیشتر در این امر را سرعت بخشیده و راه حل های مناسب پیش روی بشریت قرار داده است .مهمترین عامل تسریع این پیشرفت ، ابداع و به کار بردن روش های علمی تحقیق بوده است .از جمله این شیوه ها می توان به شیوه  نگارش گزارش تخصصی اشاره نمود .

ویژگی ها و قواعد گزارش تخصصی معلمان چیست؟

ویژگی های گزارش تخصصی عبارتند از : انضباط و کنترل ، خلاقیت ،دقت مندی ،تمرکز،بی طرفی

گزارش تخصصی یک روش منظم است و محقق از گام های متوالی پیروی می کند که به دنبال هم انجام شده و موجب رسیدن به هدف می شود .در گزارش تخصصی باید بر مسائل غیر تکراری تاکید شود  و از زاویه ای نو  به مسأله بنگریم و در جهت ارائه راهکار در مسئله موجود تلاش کنیم.شواهد در گزارش تخصصی به صورت سوری نیست و باید به دقت و به صورت عینی جمع آوری گردد. یک گزارش تخصصی دقیق باید به صورت کاملا زمانبر و صرف وقت و حوصله زیاد تدوین گردد.به دلیل اینکه همواره نتایج یک گزارش تخصصی مورد قبول همگان نیست ،گاهی اجرا و ارائه نتایج گزارش تخصصی نیاز به تجربه و جرئت زیاد دارد.دقت در انجام گزارش تخصصی باعث می گردد که در صورت ایجاد شرایط یک جور و هم شکل قبلی بتوان گزارش تخصصی شبیه به هم انجام داد و نتایج  را از جوانب مختلف بررسی نمود.معلمان می بایست از شیوه ها و روش های متنوع و جدید انجام گزارش تخصصی آگاهی و اطلاعات کامل و دقیق داشته باشند و گزارش تخصصی های خود را بر مبنای آنها بنویسند.کسی که تصمیم دارد یک گزارش تخصصی را تدوین نماید می بایست در وهله نخست خود را به تجاهل بزند و چنین وانمود نماید که از نتیجه گزارش قبل از انجام آن مطلع نیست تا به این وسیله بتواند قانون بی طرفی را رعایت نموده و پیش علایق ،آرزو ها ،باور ها و تجربیات خود را در این مورد دخیل ننماید.و هیچ یک از موارد فوق نباید در نتایج گزارش تخصصی تاثیر گزار باشد.

چه راهکارهایی برای نوشتن یک گزارش تخصصی خوب نیاز است؟

1- چه چیزی  قرار است از نگارش گزارش تخصصی آموزش داده شود؟

2-دانش دیگران پیرامون این مسئله قبل از انجام و اجرای گزارش تخصصی چقدر است؟

3- بعد از نگارش گزارش تخصصی چه انتظاری از خوانندگان و همکاران داریم؟

4- با چه روشی و از چه کانالی می بایست تجربه های حاصل از گزارش تخصصی به دیگران آموزش داده شود؟

5- از چه وسایل کمک آموزشی و امکاناتی در تدوین گزارش تخصصی می بایست استفاده نمود؟

6- در حین نگارش گزارش تخصصی و انتقال تجربیات مربوط به آن چه فعالیت هایی برای یاد دهنده و یادگیرنده واجب است؟

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]