انشای شهید با موضوع شهید محمد ابراهیم همت بهترین و کاملترین نمونه های موجود

انشای شهید

انشای شهید با موضوع شهید محمد ابراهیم همت بهترین و کاملترین نمونه های موجود برای استفاده پژوهشگران محترم در قالب ورد و قابل ویرایش در 9  صفحه

انشای شهید با موضوع شهید محمد ابراهیم همت بهترین مقاله تحقیقاتی شهید پژوهی است که توسط پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا طراحی و تدوین گردیده است. و نکته ای که می بایست ذکر کنیم این است که پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا بهترین و قوی ترین گزینه در رابطه  انشای شهید می باشد که مطالب در این وبگاه توسط تیم تخصصی معلمان طراحی و تنظیم می شود. شما فرهنگیان عزیز و محترم می توانید علاوه بر نمونه های موجود در این سایت پیرامون انشای شهید از سایر مطالب سایت نیز در زمینه سرگذشت پژوهی استفاده های لازم را ببرید.

نکته ای که قابل ذکر است اینکه تمامی نکات مورد نظر و لازم در انشای شهید رعایت شده اند و عزیزان می توانند به عنوان الگوهایی موثر از آنها بهره بگیرند. می توان گفت برای استفاده کامل از منابع سرگذشت پژوهی گروه تخصصی پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا علاوه بر اقدام به تهیه انشای شهید تعداد قابل توجهی از فایل های پژوهشی نموده است. امیدواریم که این منابع بتوانند کمک شایانی در راستای فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور ایجاد کنند.

محمد ابراهیم همت (۱۲ فروردین ۱۳۳۴ در شهرضا – ۱۷ اسفند ۱۳۶۲ در جزیره مجنون)، از فرماندهان سپاه پاسداران ایران در جنگ ایران و عراق بود.

نام کامل : محمدابراهیم همت

لقب : حاج همت

تاریخ تولد : ۱۲ فروردین ۱۳۳۴

محل تولد : شهرضا، ایران

تاریخ کشته‌شدن : ۲۴ اسفند ۱۳۶۲

محل کشته‌شدن : جزیره مجنون، عراق

نحوه کشته‌شدن : اصابت گلوله توپ

محل دفن : شهرضا، ایران

درجه : سرلشکر

فرماندهی : لشکر ۲۷ محمدرسول الله (ص)

جنگ : جنگ ایران و عراق

عملیاتهای مهم : فتح‌المبین، بیت‌المقدس – رمضان و خیبر

زندگی

محمد ابراهیم همت (۱۲ فروردین ۱۳۳۴ در شهرضا – ۱۷ اسفند ۱۳۶۲ در جزیره مجنون)، از فرماندهان سپاه پاسداران ایران در جنگ ایران و عراق بود. او پیش از پیروزی انقلاب از فعالان ضد حکومت پهلوی بود. پس از انقلاب و در سال ۱۳۶۱ مدت کوتاهی را در جبهه جنگ لبنان و اسرائیل گذراند، و سپس به ایران بازگشت و در جبهه‌های جنگ ایران و عراق در عملیات‌های مهمی همچون فتح‌المبین، بیت‌المقدس، رمضان و خیبر مسئولیت‌های مهمی را عهده‌دار بود. او در اسفند ۱۳۶۲ در طول عملیات خیبر کشته شد.

برای دریافت و دانلود انشای شهید می توانید از همین جا اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *