تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی آموزش خود مراقبتی با توجه به طرح سفیران سلامت

تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی

تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی در راستای آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت برای دانش آموزان  مناسب برای ارائه معاون آموزشی به عنوان ابتکارت فردی و حرفه ای

تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی بسیار جالب و تکمیل در فرمت ورد و با قابلیت ویرایش در 34 صفحه بوسیله تیم تخصصی پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا تنظیم شده است و کاربردی ، بدیع و قابل تعمیم است و موارد مورد نیاز با ابتکارات فردی و حرفه ای و تجربیات منطبق با آیین نامه ها (ارزشیابی های آغازین ، تکوینی و پایانی است ) در آن رعایت شده است. مطلب فوق در واقع تجارب سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی منطبق با آیین نامه ها است. .آنچه در  تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی وجود دارد :

موضوع ابتکارات فردی و حرفه ای پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

پیشگفتار ابتکارات فردی و حرفه ای پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

شناسایی مسئله و وضع فعلی پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

گرد آوری و تجزیه و تحلیل داده های ابتکارات فردی و حرفه ای پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

بیان مشکل در ابتکارات فردی و حرفه ای پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

ابتکارات فردی و حرفه ای استفاده شده و خصوصیات آن پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

شیوه آموزشی و نتیجه های حاصل شده پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

پیشنهاد های کاربردی پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

نتایج بدست آمده پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

بیان راهکار پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

فهست منابع مود استفاده پیرامون آموزش خود مراقبتی  با توجه به طرح سفیران سلامت

راه حل هایی که در تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی از آنها استفاده نمودیم :

1) آموزش بهداشت تغذيه: مدرسه بر حسب سن و جنس دانش آموزان مي‌تواند در باره تقسيم بندي مواد غذايي، نقش مواد مغذي در بدن، نقش تغذيه و رشد و يادگيري، نحوه تهيه، نگهداري، طبخ و مصرف مواد غذايي، مشكلات تغذيه اي دانش آموزان و بهداشت مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي آگاهي هاي ارزنده اي ارائه كند.

2) تشويق دانش آموزان به خوردن غذا در زمان هاي مناسب (وعده و ميان وعده ها)

3) كنترل مواد غذايي كه دانش آموزان با خود به مدرسه مي‌آورند ومداخله و مذاكره با والدين براي بهبود آن ها.

برای دریافت تجربیات برتر تدریس معاون اجرایی از این بخش اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *