روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان و نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل در دانش آموزان
روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان و نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل در دانش آموزان با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 27 صفحه
پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی سعی شده است با رعات آخرین دستورالعمل های تدوین فایلی کاربردی برای اهداف پژوهشی فرهنگیان گرامی ارائه نماید . امید واریم دانلود این فایل بتواند نیازها و اهدافتان از خرید و دانلود آن را بر آورده سازد . همکاران ما در پشتیبانی سایت مشتاقانه منتظر دریافت نقطه نظرات , پیشنهادات و انتقادات شما در مورد این فایل میباشند.
سرفصلهای موجود در روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی به قرار زیر است :
عنوان مطلب پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
سرآغاز سخن پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
دیباچه پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
درک مشکل پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
بررسی بیشتر در رابطه با آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
ارائه مستندات پیرامون آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
پیش بینی نتایج در مورد آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
راهکارها پیرامون قضیه آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
رفرنس و منبع مورد استفاده آموزش اسراف نکردن در امور آموزشی به دانش آموزان
یافته های تحقیق
كتاب آسماني قرآن در آيه 141 سوره انعام در مورد اسراف نکردن و بهينه مصرف كردن مي فرمايد: «كلوامن ثمره اذا اثمر و اتوا حقه يوم حصاده ولاتسرفوا انه لايحب المسرفين» «و از آن ميوه هنگامي كه به ثمر مي نشيند بخوريد و حق آن را به هنگام درو بپردازيد و اسراف نكنيد كه خداوند اسراف كنندگان را دوست ندارد»
علامه طباطبايي (ره) در توضيح عبارت «لاتسرفوا» نوشته است:
ولا تسرفوا معنايش اين است كه در استفاده از اين ميوه ها و غلات از آن حدي كه براي معاش شما صالح و مفيد است تجاوز نكنيد. درست است كه شما صاحب آن هستيد، ولي نمي توانيد در خوردن و بذل و بخشش آن زياده روي كنيد و يا در غير مصرفي كه خدا معين فرموده به كار ببريد، مثلا در راه معصيت خدا صرف نماييد و همچنين فقيري كه از شما مي گيرد نمي تواند در آن اسراف كند و آن را تضييع نمايد. پس مفهوم آيه مطلق است و خطاب آن شامل همه مردم چه مالك و چه فقير مي شود.
بنابراين از اين آيه شريفه استفاده مي شود كه زياده روي و مصرف گرايي كاري حرام و نكوهيده است.
امام خميني درخصوص دقت در مصرف و همچنين پرهيز از مصرف بي جا مي فرمايند:
حتي مطبوعات بايد اين را توجه داشته باشند كه چيزهايي را كه براي ملت مفيد نيست در روزنامه ها ننويسند كاغذ صرف اين نكنند، وقت صرف آن نكنند، بايد راديو تلويزيون توجه به اين معنا داشته باشد كه اين بيت المال مسلمين است وقتش صرف چيزهايي كه مربوط به مصالح مسلمين است شود، مسئوليت دارد اين ها بايد اشخاصي كه مقاماتي كه هستند ملاحظه كنند كه به اندازه ضرورت مشاور بگيرند به اندازه ضرورت خدمتگزار بگيرند نه به اندازه دلخواه و اين معنا را بايد همه ما بدانيم كه دلخواه هاي ما آخر ندارد.
بر همين اساس با توجه به نهي شديد مصرف گرايي و اسراف در دستورات و تعاليم اسلامي مي توان چنين نتيجه گرفت كه بين مصرف و مصرف گرايي در جامعه تفاوت وجود دارد چرا كه مصرف به خودي خود عاملي موثر در توليد و رشد و توسعه اقتصادي مي باشد؛ و باعث ايجاد تقاضا، عرضه و توليد مي گردد. اما آنچه كه مذموم و باعث هدررفتن منابع ملي مي شود مصرف نامناسب و نامتعارف و يا عدم برخورداري از الگوي صحيح مصرف در جامعه مي باشد كه اين امر باعث مصرف گرايي، زياده روي و تجمل گرايي در جامعه مي گردد. لذا فرهنگ سازي مصرف بهينه و اصلاح همه زمينه الگوهاي مصرفي در كشور از ضروريات اجتناب ناپذير مي باشد.
نتايج و پيامدهاي مصرف گرايي
1) تهاجم فرهنگي ابعاد گوناگون اقتصادي، اجتماعي، سياسي، نظامي و رواني را در بر مي گيرد؛ كه روي هم رفتارهاي مختلف انسانهاي مورد تهاجم خود را با دروني كردن ارزش هاي مورد نظر شكل مي دهد
شما عزیزان می توانید روش های انجام بهینه وظایف به عنوان معاون اجرایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.