طرح جابر آزمایش بویایی معکوس با کارنما و گزارش آزمایش کامل

سفارش طرح جابر طراحی و ساخت

طرح جابر آزمایش بویایی معکوس

این نمونه طرح جابر آزمایش در اوایل بهمن ماه 1404 توسط پژوهشسرای مدیران فردا تدوین شده و روی سایت بارگذاری گردیده است.

این نمونه طرح جابر آزمایش با موضوع بویایی معکوس بصورت کامل و آماده ارائه میباشد . که با دفتر کارنما تکمیل شده – گزارش آزمایش , فرضیه و نتایج تایید شده با بیس آزمایش روی 10 نفر آماده دانلود میباشد .

بخش هایی از طرح

بخشی از تحقیق زمینه ای

بویایی معکوس به این گونه است که وقتی انسان یک غذای خوشمزه ولی بد بو را میخورد شاید قبل از شروع به خوردن بوی بد غذا را حس کند ولی به محض شروع کردن به خوردن حس چشایی برای حس بویایی غلبه کرده و نوعی فرایند معکوس کردن بویایی اتفاق می افتد و حس بویایی و بینی ما بجای آنالیز بوی واقعی غذا از حس چشایی تبعیت کرده و به مغض فرکانس بوی خوش و غذای خوشبو را مخابره میکند.

فرضیه آزمایش :

من فکر میکنم یک رابطه ویژه بین حس چشایی و بویایی وجود دارد و نوعی مکانیزم در مواقعی باعث معکوس شدن حس بویایی میشود . و بجای آنکه بینی بو های خارجی را تشخیص دهد برعکس عمل کرده و بویی را حس میکند که حس چشایی به آن القا میکند.

جهت دانلود این طرح جابر آماده روی دکمه زیر کلیک کرده و بعد از طی کردن مراحل خرید و پرداخت فایل را دانلود نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *