طرح جابر طراحی و ساخت تلفن
کاملترین طرح جابر کلاس ششم با موضوع طراحی و ساخت تلفن با کاربری های خاص و تشریح مکانیزم های کارکرد تلفن ها و انتقال اصوات به همراه دفتر کارنما .بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد.
این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم شامل:
· پوستر های طرح جابربن حیان در مورد تلفن
· تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد طراحی و ساخت تلفن
· عکس جابربن حیان در مورد مکانیزم کارکرد و نحوه طراحی و ساخت تلفن
· مطالب علمی آموزشی در باره طرح جابربن حیان تلفن ها و مکانیزم های انتقال اصوات
· این مستندات عنوان شده بر طبق آخرین بخش نامه طرح جابر می باشد.
قسمتی از این طرح
مکانیزم کارکرد تلفن چونه است ؟ چگونه میتوانیم یک تلفن را بسازیم ؟ برای ساخت هر چیزی باید ابتدا با مکانیزم کارکردش بخوبی آشنا باشیم . آنگاه میتوانیم اقدام به طراحی و ساخت کنیم و چه بسا بتوانیم چیزی با امکانات مورد نظر خودمان برای پاسخ دهی به نیازی خاص بسازیم . ماشین هدف ما اینجا تلفن است . برای ساختن یک تلفن ابتدا باید با مکانیزم های کارد و انتقال صوت آشنا شویم
ما همیشه از مخترعان به عنوان قهرمانانی که با نبوغ فوق العاده خود مشکلات اجتماعی را حل می کنند یاد می کنیم، در واقع بزرگ ترین مخترعان در هنگام تعمیر وسایل شخص خود با این فکر که چرا و چگونه به نتایج جالبی دست یافته اند. تصمیمات و عملکرد آنها ممکن است برای شما نیز سودمند باشد.
یک دهه پس از ظهور تلفن همراه در جهان ایران نیز در سال ۱۳۵۴-۱۳۵۵در صدد استفاده از این سرویس بر امد و با بررسی هایی که از سوی شرکت مخابرات ایران و کارشناسان خارجی صورت گرفت این نتیجه حاصل شد که ایران سالانه کشش جذب ۴تا ۵ هزار مشترک را دارد و اجرای طرح با ۱۰۰۰۰۰هزار شماره پیش ینی شد اما این تلاش در ان زمان ناکام ماند.
در سال ۱۳۶۷وزارت پست و تلگراف اقدام به طراحی تلفن سیار کرد و با یک تجدید نظر در این طرح در سال ۱۳۷۲ تجهیزات آن خریداری شد و در مرداد ماه ۱۳۷۲فاز اول این طرح به ظرفیت ۱۰۰۰۰۰شماره ای آغاز به کار کرد