نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی: موضوع چگونه مي توانم مهارت انشانويسي دانش آموزان را افزايش دهم

نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی

نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی

نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی با موضوع چگونه مي توانم مهارت انشانويسي دانش آموزان را افزايش دهم

همکاران ما آمادگی دارند با موضوع مورد نظر شما , بصورت صد در صد تک نسخه ای و اختصاصی اقدام پژوهی مورد نظرتان را تدوین کنند و با هزینه معقول در بازه 300 تا 500 هزار تومان و زمانبندی 3 تا 5 روزه حویل دهند . این فایل یک نسخه عمومی و قابل خرید و دانلود لحظه ای بوده و توسط دپارتمان اقدام پژوهی پژوهش سرای فرهنگیان تدوین شده و بصورت قابل ویرایش خدمتتان تقدیم میگردد . در تدوین این فایل دانلود اقدام  پژوهی معلم ابتدایی   سعی شده است با رعات آخرین دستورالعمل های تدوین فایلی کاربردی برای اهداف پژوهشی فرهنگیان گرامی ارائه نماید . امید واریم دانلود این فایل بتواند نیازها و اهدافتان از خرید و دانلود آن را بر آورده سازد . همکاران ما در پشتیبانی سایت مشتاقانه منتظر دریافت نقطه نظرات , پیشنهادات و انتقادات شما در مورد این فایل میباشند.

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

پس از شناخت مسأله ي مورد پژوهش بايد با برنامه اي مدون به جمع آوري اطلاعات مي پرداختم. لذا با كمك ابزارهايي نظير مصاحبه، پرسش نامه ، ارائه ي چك ليست ها و بررسی اسناد و نمرات سال قبل  ، مشاهده ی مستقیم عملکرد دانش آموزان و بررسي دفاتر انشاي آن ها با همكاران، مدير ، و تعدادي از بچه ها و والدينشان هم فكري نموده و به منابع کارامد در زمینه ی عیوب نوشتن ، فن نویسندگی پرداختم . هر يك از آنها نظرات خود را پس از ديدن انشاهاي بچه ها و چك ليست هاي موجود اعلام مي كردند و من نيز تمامي آنها را بررسي و ثبت مي نمودم وبه صورت جدول مختلفی نظیر جدول برنامه ریزی جمع آوری اطلاعات شواهد 1 و جدول آماری شواهد 2 ترسیم می کردم و در حين كار به مطالعه ي منابع و آثار ارزشمندي در اين مورد مي پرداختم . نتایجی که از جمع آوری شواهد به دست آمد بدین قرار بود :

الف) درهنگام نوشتن انشا اظهار ناتواني مي كردند

ب) به درس انشا علاقه نشان نمي دادند

ج) درجمله سازي از جملات تكراري استفاده مي كردند

د) انشاهاي نوشته شده بسيار كوتاه و تكراري و بیشتر به زبان عامیانه بود

تیترهایی که در این نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  پیشرفت درسی

پیشگفتار در رابطه با  پیشرفت درسی 

مقدمه  موضوع در رابطه با پیشرفت درسی 

شناسایی مسئله در رابطه با  پیشرفت درسی 

توصیف وضع موجود

در ابتداي دوره ي دبستان كه هدف اصلي آن آموزش خواندن و نوشتن فارسي پايه است در كنار درس هاي فارسي ( خواندن ) و املا ، درسي با نام« جمله نويسي »  وجود دارد . هدف از ارائه ي اين درس (جمله نويسي ) ايجاد توانايي اوليه ي نوشتن فعال در دانش آموزان است . بدین معنی که پس از آموزش نوشتن غیر فعال ( رونویسی ) و آموزش نوشتن نیمه فعال ( املا ) به مرحله ی آموزش نوشتن فعال یا خلاق می رسیم .       اين مرحله با درس جمله سازي آغاز مي شود و با درس انشا ادامه مي يابد و دانش آموزاني به اين مهارت دست مي يابند كه پيام هاي خود را به صورت سخن نوشتاري ، توليد و به مخاطب فرضي يا واقعي ارائه نمايند .جمله سازي در واقع مقدمه اي است براي آماده سازي دانش آموزان در درس انشا. در جمله سازي است كه دانش آموزان مي توانند اولین تجربيات و خلّاقيت نوشتاري را كسب كنند و با انواع جمله هاي خبري ، پرسشي ، امري و تعجبي آشنا شوند دانش آموزان جايگاه انواع مقوله هاي صرفي مثل گروه اسمي ، ضماير و … را در ساخت جمله مي آموزند و قواعد نحوي موجود در دستور زبان فارسي را به طور غيرمستقيم تجربه كنند

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  پیشرفت درسی 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با پیشرفت درسی 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  پیشرفت درسی 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با پیشرفت درسی 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  پیشرفت درسی 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با پیشرفت درسی 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با پیشرفت درسی 

نتیجه گیری در رابطه با پیشرفت درسی

پیشنهادات در رابطه با پیشرفت درسی

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با پیشرفت درسی 

برای دانلود نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی و دریافت نمونه اقدام پژوهی انشا نویسی از لینک خرید استفاده نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *