نمونه کنش پژوهی مشاور کاهش تعداد غائبین به کمک ایجاد مدرسه شاد و بانشاط و تدوین آیین نامه انضباطی
خیر مقدم خدمت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان این فایل نمونه کنش پژوهی مشاور می باشد که به صورت ورد و کامل می باشد. کارورزی به دانشجویان فرصت می دهد تا به بهترین نحو از یک محیط کاری عینی تجربه کسب کنند.
اهداف و پیامد های کارورزی در ترم سوم
دانشجو در این ترم باید با گذراندن کارورزی 3 و تدوین نمونه کنش پژوهی مشاور بتواند :
- نتایج تجربیات خود ، از فرآیند طراحی، اجرا و ارزیابی و بازبینی و بازاندیشی در طرح آموزشی را با تکیه بر عقلانیت عملی در قالب کنش پژوهی فردی گزارش کند.
- دانشجوی معلمی باید در این مرحله با کنش پژوهیِ فردی ، به بهسازی عمل، بهسازی درک و فهم، و اصلاح عملکرد حرفه ای خود بپردازد.
قسمتی از این مجموعه
دانش آموزان ممکن است در سنین مختلف به علل مختلفی مثل دبیران ضعیف، توقعات زیاد از دانش آموز وعدم پیشرفت تحصیلی. پاسخ دادندرس توسط دانشآموز در کلاس و… ممکن است در پی غیبت از کلاس و مدرسه برایند . اکثر صاحبنظرانمعتقدند که بهترین درمان جذاب نمودن محیط آموزشی در اسرع وقت و به هر وسیله ممکن است. مشخص و رفعکردن علت غیبت (مثلا اذیت و آزارسایر دانش آموزان) البته مفید خواهد بود. باوجود این حتی وقتی علت آن روشننیست، مدیران و معاونینی جدی وفهمیده میتوانند به تدریج دانشآموزرا برای آمدن به کلاس درس ترغیبنمایند. اینچانب سودابه نثاری با چنین مشکلی در هنرستان شهید سلیمانیان مواجه شدم. در سال تحصیلی اخیر بسیاری از دانش آموزان به بهانه های نختلف سعی می کردند در مدرسه و کلاس درس حاضر نشوند و در صدد غیبت کردن غیر موجه بر می آمدند. در سال تحصیلی اخیر بنده با ارائه راهکار های جذاب مدرسه محور و اجرا ی آن تصمیم گرفتم غیبت دانش آموزان را به کمترین مقدار ممکن برسانم . و این کار جز با جذاب نمودن محیط آموزشی هنرستان ممکن نبود.
بیان مسئله
مدرسه گریزی اگر همراه با رفتارهایضد اجتماعی و گاهی بزهکارانه مثلنزاع، قشقرق راه انداختن، یاتهدید کردن و فرار کردن از خانه باشدمیتواند نشان دهنده یکی از اختلالاترفتاری دوران دانش آموزی به نام اختلالسلوک باشد. ویژگیهای اصلی اختلالسلوک شامل رفتارهای ضد اجتماعی،پرخاشگرانه و خودسرانه است. چنیندانش آموزانی اغلب به نظر دبیرانشانبیعلاقه به مدرسه، فاقد اشتیاق بهادامه تحصیل و بیتوجه به کار هستند.آنها اغلب مردود میشوند و در مقایسهبا همسالان خود زودتر ترک تحصیلمیکنند. همه دانش آموزان گاه و بی گاه درباره مدرسه غر می زنند اما طبق آماری که کارشناسان کلینیک اختلالات عصبی دانشگاه نوادا در آمریکا اعلام کرده اند ۵ تا ۱۰ درصد دانش آموزان آنقدر از مدرسه بدشان می آید که نمی خواهند به مدرسه بروند.
برای دانلود بلافاصله پس از خرید فایل نمونه کنش پژوهی مشاور روی دکمه قرمز خرید در زیر کلیک کنید.