گزارش تخصصی آموزگار دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی تقویت درس املا در دانش اموزان
گزارش تخصصی آموزگار دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی تقویت درس املا در دانش اموزان با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 13 صفحه
پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی آموزگار دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی آموزگار دبستان سعی شده است با رعات آخرین دستورالعمل های تدوین فایلی کاربردی برای اهداف پژوهشی فرهنگیان گرامی ارائه نماید . امید واریم دانلود این فایل بتواند نیازها و اهدافتان از خرید و دانلود آن را بر آورده سازد . همکاران ما در پشتیبانی سایت مشتاقانه منتظر دریافت نقطه نظرات , پیشنهادات و انتقادات شما در مورد این فایل میباشند.
سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی آموزگار دبستان به قرار زیر است :
عنوان مطلب پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
سرآغاز سخن پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
دیباچه پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
درک مشکل پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با تقویت درس املا در دانش اموزان
وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات تقویت درس املا در دانش اموزان
بررسی بیشتر در رابطه با تقویت درس املا در دانش اموزان
ارائه مستندات پیرامون تقویت درس املا در دانش اموزان
پیش بینی نتایج در مورد تقویت درس املا در دانش اموزان
راهکارها پیرامون قضیه تقویت درس املا در دانش اموزان
رفرنس و منبع مورد استفاده تقویت درس املا در دانش اموزان
نكات برجسته روش آموزش املاي فارسي :
1- توجه بيشتر به وجه آموزشي درس املا نسبت به وجه آزموني آن
2- انعطاف پذيري در انتخاب تمرينات در هر جلسه املا
3- توجه به كلمات به عنوان عناصر سازنده جمله هاي زباني
4- ارتباط زنجير وار املاهاي اخذ شده در جلسات گوناگون معيارهاي ارزشيابي عناصر ديگر روش آموزش املا را به صورت زير هم ميتوان مرحله بندي كرد : گام اول, انتخاب متن املا و نوشتن آن روي تخته سياه و خواندن آن گام دوم , قرائت املا توسط معلم و نوشتن آن توسط دانش آموزان گام سوم , تصحيح گروهي املاها و تهيه فهرست خطاهاي املايي گام چهارم , تمرينات متنوع با توجه به اولويت بندي اشكالات املايي استخراج شده.
در انتخاب متن املا به موارد زير توجه شود :
متن مورد نظر حاوي جمله باشد و از انتخاب كلمه به تنهايي خودداري شود.
كلمات سـازنـده جمـلات متـن از حـروفـي تشكيل شده باشند كه قبلاً تدريس شده اند.
كلمات خارج از متن كتاب هاي درسي , از 20 درصد كل كلمات بيشتر نباشد.
علاوه بر جملات موجود در كتاب هاي درسي , با استفاده از كلمات خوانده شده , جملات ديگري هم در نظر گرفته شوند .
در هر جلسه از كلماتي كه در جلسات قبلي براي دانش آموزان مشكل بوده اند نيز استفاده شود تا بتوان درجه پيشرفت شاگردان را اندازه گيري كرد.
معلم متن املا را از روي تابلو پاك كرده , پس از آماده شدن دانش آموزان , آن را با صدايي بلند و لحني شمرده و حداكثر تا دو بار قرائت مي كند . البته هنگام قرائت متن املا از خواندن كلمه به كلمه خودداري كرده , متن را به صورت گروههاي اسمي و فعلي يا جمله كامل قرائت مي كند تا دانش آموزان با بافت جمله و معناي آن آشنا شوند . متن املا را با سرعت مناسب تكرار مي كند تا كند نويسان هم , اشكالات خود را بر طرف نماند .
اين گام با مشاركت كامل دانش آموزان انجام مي شود و معلم بدون اشاره به نام آنان تك تك املا ها را بررسي و مشكلات را استخراج مي كند . به اين ترتيب كه معلم املاي اولين دانش آموز را در دست مي گيرد و به كمك دانش آموز كلمات ياد شده را رونويسي مي كند. سپس املاي دومين , سومين و …. در دست مي گيرد و به كمك همان دانش آموز يا دانش آموز ديگري , صورت صحيح غلط هاي املايي را روي تابلو ثبت مي كند . البته هر جا كه غلط ها تكراري بودند جلوي اولين مورد آن يك علامت ( مثلاً * ) مي زند . در پايان با شمردن غلط ها , اشكالات املايي دانش آموزان را اولويت بندي مي كند .
در ايـن گام معلـم با توجه به مهمترين و پر تعداد ترين اشكالات املايي دانش آموزان با بكار گيري انواع تمرينات حرف نويسي و كلمه نويسي و همچنين تمرينات كلمه سازي و جمله سازي به تقويت توان نوشتاري دانش آموزان مي پردازد .
راههاي پيشنهادي براي تقويت املايي دانش آموزان ضعيف
با مطالعه اطلاعات جمع آوري شده در جلسه شوراي معلمان جهت تقويت املا با پيشنهادات متعدد همكاران مواجه شديم كه در ذيل فهرست وار آورده ايم .
دقت به مشق ( رونويسي ) و تصحيح غلط ها و رعايت خط زمينه
توجه به دست ورزي در دوره آمادگي
مطمئن شدن از شناخت حروف الفباي فارسي
بررسي دقيق تكليف شب در خانه
توجه بيشتر به دانش آموزان كند نويس
پرهيز از حركات اضافي موقع گفتن املا
استفاده از دانش آموزان ممتاز براي روخواني و تكرار و تمرين در كلاس
توجه به نوع نشستن
استفاده از كارت تند خواني
تركيب صامت و مصوت
اطمينان از تلفظ صحيح حروفات توسط دانش آموزان
تصحيح املا توسط خود دانش آموزان و . . . .
شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی آموزگار دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.