دانلود گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی : نحوه کمک به حل مشکل عدم کنترل ادرار دانش آموزم

دانلود گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی

دانلود گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 24  صفحه

سرفصلهای موجود در دانلود گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

دیباچه پیرامون قضیه بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

درک مشکل پیرامون قضیه  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

بررسی بیشتر در رابطه با بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

ارائه مستندات پیرامون بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

پیش بینی نتایج در مورد بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

راهکارها پیرامون قضیه بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

رفرنس و منبع مورد استفاده بر طرف نمودن مشکل عدم کنترل ادرار در دانش آموزم

تجزیه و تحلیل اطلاعات

عدم كنترل ادرار يكي از شايعترين علل مراجعه به روانپزشك يا متخصص كودكان مي باشد.كودكاني كه به سن پنج سالگي مي رسند بايد توانائي نگهداري و كنترل ادرار خود را كسب كنند .حال اگر با رسيدن به سن پنج سالگي با سطح رشدي مناسب بدون هيچ دليل جسمي و مشكلات پزشكي  و يا مصرف  برخي  داروها ( ادرار او رها )،كنترل ادرار صورت نگيرد و اين مسئله دو بار در هفته به مدت سه ماه پياپي باشد، فرد مبتلا به اختلال بي اختياري ادرار خواهد بود. این اختلال ممكن است خواه عمدي و خواه غير عمدي باشد. در واقع ترس، اضطراب، از دست دادن مهر و محبت والدين، تولد كودك ديگر، جلب نظر والدين، ترس از تنبيه و در بچه هاي بزرگتر مشكل در مدرسه و دوستان و در كل هيجانات مختلف در كودك مهمترين علل بيماري هستند.

وجود نشانه هاي نظير مكيدن انگشت، كج خلقي، لجبازي  و ساير مشكلات رفتاري همراه با اين اختلال گزارش است، زيرا عدم كنترل ادرار نيز  به نوبه’ خود بر روان كودك اثر مي گذارد و سر زنش يا تنبيه از طرف والدين باعث احساس ناراحتي و ضعف شده و بر شدت عدم كنترل ادرار مي افزايد، والدين بايد سعي كنند با آرامش و صبر با كودكان برخورد كنند، بايد از توبيخ و تنبيه كودك خودداري كرد و با اين عمل او را متوجه ساخت كه عدم كنترل ادرار عمل زشت و شرارت نيست بلكه نوعي بيماري است.  محققان عقيده دارند چنانچه والدين و مربیان در فهم كودك و نيازهاي او بكوشند و با وي رابطه عاطفي صحيح بر قرار    كنند بيماري به سهولت درمان ميشود.وجود این اختلال در دانش آموزم نیما باعث شد به دنبال راه حل ها و راهکار های پیشنهادی برای حل این موضوع باشم.

در ایجاد مشکلات ، علل و عوامل متعددی دخالت دارد که در حالت کلی به دو دسته عوامل فیزیولوزیکی و غیرفیزیولوژیکی تقسیم می شود . عوامل فیزیولوژیک مسائل زیستی – ارثی ، نقایص و ناهنجاریهای جسمی و اختلا در عملکرد و ترشح غدد را شامل می شود عوامل اجتماعی نظیر خانواده و مدرسه و جامعه عوامل اقتصادی و عوامل فرهنگی نیز از جمله موارد غیر فیزیولوژیکی هستند که مشکل را به وجود می اورند . مشکل ممکن است معلول یک علت یا مجموعه ای از علل مذکور باشد . برای درمان مشکلات به طور موثر و موفقیت امیز باید اصولی رعایت شود : 1- هر مشکل با توجه به شناخت دقیق علتها درمان پذیر است و تا علل مشکل مشخص نشود ارائه درمان صحیح ممکن نخواهد 2- درمان باید گسترده و همه جانبه باشد و تنها به رفع علائم ظاهری اختلال اکتفا نشود 3- درمان باید توسط متخصص انجام گیرد و از همکاری افراد صلاحیت دار و نزدیکان کودک استفاده شود 4- درمان باید پیگیری شود . درمان مشکل به طور کلی با شیوه های مشاوره و روان درمانی و روشهای پزشکی انجام می شود در مواردی استفاده از هر دو روش برای درمان مشکل ضروری است همواره باید بخاطر داشته باشیم که پیشگیری بر درمان تقدم دارد و بیشتر باید در زمینه پیشگیری تلاش کنیم .

عدم کنترل ادرار

عدم کنترل ادرار تعریف واحد و یگانه ای ندارد عدم کنترل ادرار عبارت است از تخلیه مکرر و بی اختیار ادرار بعد از سه سالگی که هنگام شب یا روز یا در هر دو موقع اتفاق می افتد عدم کنترل ادرار در بیشتر موارد شب به وقوع می پیوندد و معمولا با خوابهایی که کودک خود را در وضعیت دفع ادرار می بیند همراه است عدم کنترل ادرار گرچه ممکن است در مواردی تا سن چهارده سالگی یا بیشتر نیز ادامه یابد معمولا تا ده سالگی برطرف می شود کودکی شب ادرار است که در سن پنج یا شش سالگی حداقل دو نوبت در ماه به طور غیر ارادی رختخوابش را خیس کند گاهی نیز کودک شب ادرار ممکن است هر شب  و حتی چندین بار در شب به طور غیر ارادی جایش را خیس کند . عدم کنترل ادرار به دو نوع مزمن یا اولیه و رجعتی و یا ثانویه مشاهده می شود در شب اداری مزمن ،کنترل روزانه و شبانه ادرار در کودکی و نوجوانی وجود ندارد  و و کودک و نوجوان به عدم کنترل ادرار متلا هستند . عدم کنترل ادرار رجعتی نشانه ای از یک ناراحتی و فشار روانی است و مدتها پس از کسب توانایی کنترل ادرار به وجود می اید و معمولا زودگذر است .

شما عزیزان می توانید دانلود گزارش تخصصی آموزگاران ابتدایی را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.