گزارش تخصصی مشاور با موضوع درمان دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
گزارش تخصصی مشاور به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان درمان دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 13 صفحه
سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی مشاور به قرار زیر است :
عنوان مطلب پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
سرآغاز سخن پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
دیباچه پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
درک مشکل پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
بررسی بیشتر در رابطه با دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
ارائه مستندات پیرامون دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
پیش بینی نتایج در مورد دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
راهکارها پیرامون قضیه دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
رفرنس و منبع مورد استفاده دانش آموز مبتلا به اختلال هراس اجتماعی
اما اقدامات تخصصی که این جانب برای درمان اساسی اختلال هراس اجتماعی او ارائه دادم عبارتنداز:
1 در جلسه دوم مشاوره از او خواستم تا موقعیت های اضطراب زای خود را براساس شدت و ضعف، امتیازدهی و اولویت بندی کند. سطح بندی اضطراب از نمره صفر تا صد می باشد. صفر نشانه نداشتن اضطراب و آسودگی و آرامش کامل و نمره صد نشان دهنده ی شدیدترین و وخیم ترین سطح اضطراب می باشد. این موقعیت ها شامل: منزل، میهمانی ها، مدرسه* کلاس درس، سرصف صبحگاهی و …* و موقعیت های بیرون از منزل، شرکت در مجالس یا مساجد یا خرید بیرون و … می باشد. او نمره صفر را در موقعیت جمع خانوادگی خود* پدر و مادر* و بیشترین نمره صد را درموقعیت حضور در کلاس به هنگام درس جواب دادن داد.
2 در جلسه سوم ریلکسیشن یا آرمیدگی به او آموزش داده شد تا چشمان خود را بسته و در حالتی شل نشسته، سه نفس عمیق کشیده و سپس تصور ذهنی از یک منظره زیبا یا دریا یا هر تصویری که باعث آرامش روح او می شود، مانند: نور، خوشبختی و … را در ذهن خود تجسم کند. از او خواستم هم زمان از موسیقی بسیار ملایم بی کلام هم استفاده کند. سپس به ترتیب تک تک ماهیچه های اعضای بدن* از قبیل: مچ دست چپ و ماهیچه های دو سر ساعد، مچ دست راست و ماهیچه های دو سر ساعد، پیشانی، چشم ها، آرواره ها، گردن، لب ها، شانه ها، شکم، ساق پای چپ ساق پای راست* را ابتدا سفت و منقبض و بعد شل و یا منبسط کند و سپس سه نفس عمیق بکشد و دوباره همین عمل را تکرار کند. به هنگام منقبض شدن عضلات، احساس تنیدگی را تجربه کرده و پس از منبسط شدن عضلات احساس آرامش همراه با تنفس عمیق را تجربه کند.
3 در جلسه چهارم از روش حساسیت زدایی منظم خیالی برای کاهش هراس اجتماعی او استفاده شد. در این روش پس از انجام ریلکسیشن و براساس اولویت بندی یا سطح بندی اضطراب، مواجه شدن فرداز موقعیت های پایین تر شروع و به موقعیتی که اوشدیدترین اضطراب را دارد ختم می شود تا زمانی که وی مرحله نهایی و شدید اضطراب را بدون هیچ گونه اضطرابی تحمل کند. به این صورت که او بایستی این موقعیت ها را به ترتیب
در ذهن خود تجسم کند و با موقعیت اضطراب خود مواجه شود و هر زمانی که مرحله ای را با موفقیت طی کرد به مرحله بعد و شدیدتر اضطراب، نزدیک شود و در صورت تجربه شدید اضطراب و نامناسب بودن حال روحی و ناموفق بودن، در همان مرحله توقف کند و مجددا”نفس عمیق بکشد و به مرحله قبل که سطح اضطرابش کم است برگردد و مجددا” نفس عمیق و بعد برگشتن به مرحله ی بعد. این کار ادامه دارد تا مرحله آخر* نمره 100 * که او شدیدترین اضطراب را بدون هیچ علائمی یا ناراحتی تحمل کند. در نهایت از او خواستم که در منزل نیز روزی دو تا سه بار ریلکسیشن را انجام دهد، چرا که انجام مکرر تمرینات ریلکسیشن تاثیر زیادی در کاهش اضطراب او دارد.
شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی مشاور را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.