گزارش تخصصی معلمان دبستان : تقویت حس خداشناسی در دانش آموزان – 31 صفحه

گزارش تخصصی معلمان دبستان

گزارش تخصصی معلمان دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان  در دانش آموزان پايه پنجم با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 31  صفحه

سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی معلمان دبستان به قرار زیر است :

عنوان مطلب پیرامون قضیه  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

سرآغاز سخن پیرامون قضیه  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

دیباچه پیرامون قضیه تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

درک مشکل پیرامون قضیه  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات  تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

بررسی بیشتر در رابطه با تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

ارائه مستندات پیرامون تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

پیش بینی نتایج در مورد تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

راهکارها پیرامون قضیه تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

رفرنس و منبع مورد استفاده تقویت حس خدا شناسی دانش آموزان

انتخاب راه جدید به طور موقت: 

بدیهی است که شکوفایی یک رویکرد جدید در مدرسه، مستلزم اندکی تمرین و بردباری است. اما از آنجایی که راهبردهای آموزشی اثر بخش بریافته های علمی و تجربه های عملی و مکتب رفتارگرایی و شناختی متکی هستند، می توان از آن به عنوان رویکردی مناسب و اطمینان بخش در آموزش مفاهیم استفاده کرد. چه بسا، بسیاری از ما در مدرسه همیشه به دنبال راهی نو برای تغییر روش های خود هستیم. اما آیا هیچ وقت سعی کرده ایم این تغییر را در خودمان ایجاد کنیم و آن را در جهت بهبود وضعیت مدرسه استفاده کنیم؟ بعد از اینکه دلایل به وجود آورنده را تجزیه و تحلیل کردیم، سعی کردیم تا تعدادی از راه حل های مورد نظرمان را در کلاس درس اجرا کنیم. البته همان طور که قبلاً اشاره کردیم. بعضی از دلایل ذکر شده عادات اشتباهی بود که از دوران دانش آموزی و از بطن خانواده به ایشان انتقال یافته بود. و من به سختی می توانستیم آنها را تغییر دهیم چرا که تفاوت های خانوادگی اثرهای پایدارتر و عمیق تری را بر رشد دانش آموز و نوجوان می گذارد. تحقیق ها نشان می دهند، بسیاری از اختلال های رفتاری ، صرف نظر از وراثت، نتیجه نبود محبت و ارتباط صمیمی بین اعضای خانواده است. از سوی دیگر، شرایط خاص هر خانواده از جمله فشارهای ناشی از بیکاری، فقر، ضعف فرهنگی و مشکلات خانوادگی به طور مستقیم بر شکل گیری شخصیت دانش آموزان و دانش آموزان تاثیر می گذارد. البته ما می توانستیم مثل یک دوست خوب این تغییرات را در جهت درست سوق دهیم تا از ایجاد مشکلات بیشترجلوگیری کنیم. سعی کردیم راه حل های خود را بیشتر حول محیط آموزشگاه و کلاس درس و تکیه بر آموزه های دینی و دینی قرار دهیم تا نتایج بهتری را به دست آورده و کمتر به خطا برویم. البته در انتخاب راه حل باید از مدیر آموزشگاه و دیگر همکاران نیز کمک می گرفتیم تا من را در اجرای صحیح راه حلها یاری دهند. مدیرآموزشگاه در مورد تشویقها و تنبیهات به موقع و به جا و همچنین کمک به برگزاری جلسات مکرر با والدین دانش آموزان در مورد رفع مسائلی که مربوط به محیط خانوادگی دانش آموزان بود به ما قول مساعدت و همکاری دادند. حالا ما می توانستیم با صبر و حوصله بیشتر به انتخاب راه حل برای بقیه مشکلات بپردازیم. راه حل های پیشنهادی خود را با دیگر همکاران در مدرسه وسرگروهای دروس در گروه های آموزشی منطقه در میان گذاشتم و در مورد آن با ایشان نظرخواهی کردم و خوشبختانه همگی نظر مساعد خود را اعلام کردند.

  اجرای طرح جدید و نظارت بر آن:  

جان واتسون (1920) می گوید:«یک دوجین نوزاد سالم و شرایط خاصی که مورد نظر من است، به من بدهید تا آنها را بزرگ کنم. من تضمین می دهم که هر کدام را به طور اتفاقی انتخاب و برای تخصص خاصی مانند پزشکی، وکالت، هنرمندی، بازاریابی و حتی دزدی و گدایی، تربیت کنم با صرف نظر از استعداد، تمایل، توانایی ، شغل دلخواه  و آمادگی فردی آن فرد». این جملات به روشنی نشان میدهد که آن ها انسان را قابل تبدیل به هرآن چه آموزش گران بخواهند، می دانند. این خواسته ، بدون هر گونه بستگی به خواسته فرد، از راه مدیریت محرک و پاسخ ها برای فرد قابل حصول است. انسان چون جعبه سیاهی است که معلم باید جریان آموزش را برای او طراحی و اجرا کند. پس مربي باید به مباحث و کاری که می خواهد انجام دهد تسلط کامل داشته باشد.

1-الگو قرار دادن رفتار های خودمان و دانش آموزان خوب آموزشگاه:

در پرورش و شکوفایی استعدادهای انسان ها، عوامل متعددی دخالت دارند، مانند والدین، مربیان و معلمان ، برنامه های آموزشی و تربیتی و روش ها و الگوها، الگو و نمونه که در تعبیر آموزش تفکر و تقویت حس خدا شناسی ما و در قرآن کریم از آن به نام اسوه یاد شده است تاثیر بسزایی در ساختار و شکل گیری شخصیت افراد و رشد و شکوفایی توانایی های بالقوه آنها دارد. همان گونه که هنرمند برای طرح و خلق اثر هنری به الگو و نمونه مشخصی نیاز دارد. انسان نیز برای شکل دادن به شخصیت خویش، به الگو احتیاج دارد تا ساختمان معنوی، فکری و شخصیتی خویش را مطابق آن بسازد. البته نیاز به اسوه و الگو همگانی است، ولی بین دانش آموزان این نیاز بیشتر و مهم تر است، چون آنها بیشتر از دیگران به الگوها می اندیشند و به کمال و ترقی بیشتر علاقه مندند. تعابیر قرآنی نیز تصریح بر این دارد که انسان برای کمال خویش باید سراغ«اسوه  و نمونه های برتر» برود.

شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی معلمان دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *