گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان به همراه پنج نمونه رایگان پیشنهاد کوتاه و راهکار ارزشیابی تحت عنوان چگونگی اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 40 صفحه
پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت گزارش تخصصی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است..در این مورد تیم تخصصی ما به همراه گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان پنج نمونه پیشنهاد و راهکار ارزشیابی را برای شما عزیزان به صورت رایگان قرار داده است.تیم تخصصی ما اصالت گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان سعی شده است با رعات آخرین دستورالعمل های تدوین فایلی کاربردی برای اهداف پژوهشی فرهنگیان گرامی ارائه نماید . امید واریم دانلود این فایل بتواند نیازها و اهدافتان از خرید و دانلود آن را بر آورده سازد . همکاران ما در پشتیبانی سایت مشتاقانه منتظر دریافت نقطه نظرات , پیشنهادات و انتقادات شما در مورد این فایل میباشند.
سرفصلهای موجود در گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان به قرار زیر است :
عنوان مطلب پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
سرآغاز سخن پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
دیباچه پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
درک مشکل پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
بررسی بیشتر در رابطه با اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
ارائه مستندات پیرامون اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
پیش بینی نتایج در مورد اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
راهکارها پیرامون قضیه اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
رفرنس و منبع مورد استفاده اصلاح خودارضایی دانش آموز کلاس اول دختر
اهمیت و ضرورت برطرف نمودن مشکل خود ارضایی
کودکان و نوجوانان مبتلا به خود ارضایی، اغلب کم رو و ترسو هستند و ترجیح میدهند اوقات خود را در تنهایی و انزوا سپری کنند وبه رؤیاها و تخیلات و افکار خود سرگرم باشند. ناتوانی در برقراری رابطهی اجتماعی با دیگران، به تدریج حالت غمگینی و افسردگی را در آنها تشدید مینماید.
6- سردی روابط زوجین و عدم رضایت از زندگی زناشویی که منشأ بسیاری از اختلافات خانوادگی است، در کسانی بیشتر است که قبل از ازدواج چنین رفتارهای ناسالمی را تجربه کردهاند.
برخی از علایم زیر که در کودکان و نوجوانان مبتلا به خود ارضایی مشاهده میشود، ممکن است در افراد طبیعی به صورت مادرزادی وجود داشته باشد و یا در اثر ابتلا به بیماریهای عفونی سخت بروز کند. بنابراین علاوه بر نشانههای ظاهری باید شرح حال فرد و شرایط محیط زندگی وی را مورد توجّه قرار داد:
1- سستی وضعف عمومی بر آنها حاکم است.
2- در اغلب موارد رنگ چهره آنها پریده است.
3- تند خو و حسّاس هستند و زود عصبانی میشوند.
4- شور و نشاط برای بازی و تحرّک در آنها دیده نمیشود.
5- غمگین و افسرده به نظر میرسند و مضطربند.
6- نسبت به دیگران بدبین هستند و مشکلات سازگاری دارند.
7- لرزش دست و ضعف چشم در کودکان ضعیف، کاملاً مشهود است.
تحقیقات انجام شده نشان میدهد این رفتار در دوران کودکی، اندک و در نوجوانی بسیار شایع است. برخی محقّقان اوج خود ارضایی را در سنین 13 تا 15 سالگی ذکر کردهاند که در دوران بلوغ و سالهای رشد بر دامنهی آن افزوده میشود. بررسیهای علمی حاکی از آن است که این رفتار در هر دو جنس دختر و پسر وجود دارد ولی در پسران هم زودتر شروع میشود و هم شایعتر است.
عوامل مرتبط با خود ارضایی
خود ارضایی یک عمل غیر طبیعی و رفتار غیر عادی است که عوامل متعدّد زیستی، عاطفی روانی و محیطی در پیدایش آن سهیم هستند. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1- وجود بیماریهای مختلف پوستی که همراه با خارشهای شدید و مداوم باشد و هم چنین عدم رعایت بهداشت دستگاه تناسلی و دفع، ممکن است موجب بروز خود ارضایی شود. در برخی موارد، وجود انگلهای معدهای و کرمک سبب پیدایش خارش در مقعد و یا ورم در اطراف دستگاه تناسلی میشود و کودک یا نوجوان سعی میکند با خاراندن خود آنها را دفع نماید. این خارشها گاهی سبب ایجاد لذّت در فرد و تکرار عمل میشود.
2- در برخی افراد، خود ارضایی نشانهی وجود یک نابسامانی یا مشکل روانی است. کودکان و نوجوانانی که بیقرار و مضطربند و به دنبال راهی برای کسب آرامش و غلبه بر اضطرابهای خود هستند، سعی میکنند با ارتکاب به این عمل به آرامش نسبی دست یابند. امّا فکر کردن به عواقب و مضرّات این کار و یا احساس گناه پس از آن، آنها را مجدّداً به تشویش واضطراب دچار میسازد. بدیهی است برای رهایی از این اضطراب ناگزیر عمل خود ارضایی را تکرار مینمایند.
3- احساس تنهایی، انزوا، سربار بودن و محرومیّت از مهر و محبّت به ویژه مهر مادری، بخشی از علل تن دادن کودکان و نوجوانان به خود ارضایی است. کودکان و نوجوانانی که خود را در مدرسه و خانه فراموش شده و ناخشنود میبینند، آسیب پذیرتر از کودکان عادی هستند.
شما عزیزان می توانید گزارش تخصصی معلم پایه اول دبستان را به همراه اشانتیون ویژه پنج نمونه راهکار و پیشنهاد کوتاه ارزشیابی از این بخش دانلود نمایید.