درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی در جهان
سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی در جهان با فرمت ورد و قابل ویرایش در 25 صفحه
سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان تحقیق آماده پودمان علمی کاربردی می باشد که توسط پژوهش سرای فرهنگیان – مدیران فردا طراحی و تدوین گردیده است و بسیار کامل و شامل کلیه موارد مورد نیاز در یک تحقیق پودمان علمی کاربردی است.تحقیق آماده سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان شامل بخش های زیر است :
1. مقدمه
2. سوابق تحقیق
3. متن تحقیق
4. نتیجه گیری
5. پیشنهادات
6. منابع و ماخذ
بخشی از تحقیق آماده سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان را مشاهده می کنیم .
مقدمه:
در جهانی به این پهناور و افرادی به این زیاد میتوانیم انواع سبک ها وروش ها را ببینیم کافی است دقیق بنگریم ، یکی از مواردی که برای آشپزی و مهمانی ها خیلی مهم است نوع پذیرایی است که میزبان انجام میدهد که نوع پذیرایی یا همان تشریفات و سفره آرایی تاثیر بسزایی در دید میهمان و نگرش او نسبت به میهمانی و افراد آن دارد پس باید بتوانیم بهترین پذیرایی و سفره آرایی را انجام بدهیدم تا بهترین نتیجه را بگیریم.
چکیده :
ما در این مقاله به بیان روش پذیرایی خوب و اصولی پرداخته ایم و اینکه بتوانیم بهترین سفره آرایی را انجام دهیم که در نتیجه آن، بهترین روش را انتخاب کنیم ، سفره آرایی در هر منطقه ای سبک و سیاق خودش را دارد و ما باید طبق قواعد آنجا سفره هایمان را تزئین کنیم در این مقاله سعی شده است انواع سفره آرایی را در ایران و اروپا به تصویر بکشیم. آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ ،این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید.
۱– بهتر است آقا و خانم میزبان در دو انتهای میز غذاخوری و یا در وسط میز روبروی یكدیگر بنشینند.
2-اگـر فرد مهمی میهمان بود میباید وی سمت راسـت خانم میزبان و همسرش سمت راست میزبان آقا نشانده شود.
3-بطوری كلی طرز قرار گرفتن میهمانان باید طوری ترتیب داده شود كه هیـچ دو مـــرد و هیچ دو زنی كنار یكدیگر قرار نگیرند.
4-زوج متاهل باید روبروی یكدیگر و زوج نامزد باید در كنار یكدیگر بنشینند.
5-بهتر است گروههای سنی در كنار یكدیگر بنشینند به طوری كه بزرگترهای فامیل در راس میز و جوانترها سمت دیگر.
6-غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد. و همچنین غذا از سمت چپ افراد سرو شده و ظروف غذا از سمت راست میهمانان جمع آوری میگردد.
7- دستمال سفره هنگام آغاز صرف غذا میباید روی زانو قرار داده شود و تا انتهای صرف غذا باید همان جا باقی بماند. از دستمال سفره تنها برای تمـیز كردن مختصر دهان باید استفاده كرد و نه صورت و یا پیشانی. اگر خــواستـید صندلی خود را برای مدت كوتاهی ترك كنید باید دستمال سفره خود را روی صندلی قرار دهید كه دیـگـران و پیـش خــدمت متوجه آن گردند. هنگام پایان یافتن صرف غذا میباید دستمال سفره را بطور مرتبی روی میز و سمت راست بشقاب قرار داد (آن را تا و یا مچاله نكنید)
8-پیش از آن كـه مـیـزبـان شـروع بـه صـرف غـذا نكرده و یا اجازه صرف غذا را نداده نباید شروع به صرف غذا كرد.
9-در حین غذا بهیجوجه نباید میز غذا را ترك كنید مگر در موارد اضـطراری مانند رفتن به دستشویی و یا داشتن حالت تهوع. در ایــن هنگام عذرخواهی كنید و میز را ترك كنید.
10-اگر چیزی روی میز خواستید كه دستتان به آن نمیرسید خـودتان سعی نكنید آن را بردارید بلكه از فردی كه به آن نزدیك است بخواهید كه آن را به شما بدهد.
برای دانلود تحقیق آماده سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان از این قسمت اقدام کنید.