نمونه اقدام پژوهی معلمان ابتدایی چگونه توانستم دانش آموزانم را به مطالعه کتابهای درسی و غیر درسی ترغیب و تشویق کنم دقیق و کامل در قالب ورد و قابل ویرایش
نمونه اقدام پژوهی معلمان ابتدایی با موضوع چگونه توانستم دانش آموزانم را به مطالعه کتابهای درسی و غیر درسی ترغیب و تشویق کنم دقیق و کامل در قالب ورد
همکاران ما آمادگی دارند با موضوع مورد نظر شما , بصورت صد در صد تک نسخه ای و اختصاصی اقدام پژوهی مورد نظرتان را تدوین کنند و با هزینه معقول در بازه 300 تا 500 هزار تومان و زمانبندی 3 تا 5 روزه حویل دهند . این فایل یک نسخه عمومی و قابل خرید و دانلود لحظه ای بوده و توسط دپارتمان اقدام پژوهی پژوهش سرای فرهنگیان تدوین شده و بصورت قابل ویرایش خدمتتان تقدیم میگردد . در تدوین این فایل دانلود اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی سعی شده است با رعات آخرین دستورالعمل های تدوین فایلی کاربردی برای اهداف پژوهشی فرهنگیان گرامی ارائه نماید . امید واریم دانلود این فایل بتواند نیازها و اهدافتان از خرید و دانلود آن را بر آورده سازد . همکاران ما در پشتیبانی سایت مشتاقانه منتظر دریافت نقطه نظرات , پیشنهادات و انتقادات شما در مورد این فایل میباشند.
همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :
به نظر می رسد کتب و مجلات درسی و غیر درسی در اکثر مدارس جایی برای خود در بین دانش آموزان باز کرده باشد. در نگارش ، چاپ و انتشار کتب و مجلات درسی و غیر درسی یقیناً باید علاقه و نیاز های مخاطبان مد نظر قرار گرفته شده باشد. در این میان عوامل متعددی سبب علاقه مندی دانش آموزان نسبت به این رسانه آموزشی می شود که به برخی از آنها به شرح زیر اشاره می شود :
1- خانواده : خانواده به عنوان نخستین پایگاه آموزش وپرورش و از اساسی ترین عوامل تشکیل دهنده شخصیت کودک است. اگر به خانواده به عنوان یک عامل اساسی در ایجاد علاقه نسبت به مطالعه توجه کنیم ، ابتدا باید در یک تقسیم بندی کلی خانواده ها را به سه دسته تقسیم کنیم :
– خانواده هایی که به مطالعه عادت داشته و به رشد فکری فرزندان خود علاقه مندند.
– خانواده هایی که تحصیل کرده هستند اما به کتابخوانی و مطالعه علاقه ای ندارند.
– خانواده هایی که سواد چندانی نداشته یا بی سوادند و معمولاً سرگرم گذران زندگی روزمره خود هستند.
تیترهایی که در این نمونه اقدام پژوهی معلمان ابتدایی وجود دارد شامل موارد زیر است:
عنوان مطلب در رابطه با کتب غیر درسی
پیشگفتار در رابطه با کتب غیر درسی
مقدمه موضوع در رابطه با کتب غیر درسی
شناسایی مسئله در رابطه با کتب غیر درسی
توصیف وضع موجود
اینجانب …………….. مدت ………….. سال است که در آموزش و پرورش در حال خدمت هستم و هم اکنون در سمت ………..آموزشگاه ……….. شهرستان ………… در حال انجام وظیفه هستم. در پایه …… این آموزشگاه….. نفر دانش آموز وجود داشت که مسئله عدم اطلاع آنها با روش ها و راهبرد های مطالعه ای و عدم یادگیری آنان و دیدگاهی که در بین همکاران و خانواده ها در خصوص این موضوع وجود داشت، مرا بر آن داشت تا با دقت بیشتر روی این موضوع کار کنم.
بدین منظور تلاش کردم تا کلاس …… را بعنوان نمونه انتخاب کرده تا برنامه ها واقدامات لازم در این خصوص را آغاز کنم. . آنها دارای میزان عدم یادگیری زیادی بودند و علاقه ای به مطالعه و یادگیری نداشتند. با مراجعه به پرونده تحصیلی و تربیتی دانش آموزان و انجام جلسات مشاوره فردی تلاش کردم تا با وضعیت فردی، خانوادگی و برنامه مطالعه آنان بیشتر آشنا شوم.
گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با کتب غیر درسی
تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با کتب غیر درسی
انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با کتب غیر درسی
اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با کتب غیر درسی
گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با کتب غیر درسی
ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با کتب غیر درسی
تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با کتب غیر درسی
نتیجه گیری در رابطه با کتب غیر درسی
پیشنهادات در رابطه با کتب غیر درسی
منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با کتب غیر درسی
برای دانلود نمونه اقدام پژوهی معلمان ابتدایی و دریافت نمونه اقدام پژوهی معلم دبستان از لینک خرید استفاده نمایید.